نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

ماموریت جدید شورای عالی سران قوا چیست؟

ماموریت جدید شورای عالی سران قوا چیست؟ تشکیل یک دبیرخانه با هدف نظام‌مند شدن مصوبات شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا از مرحله طرح تا ابلاغ و اجرا و پیگیری در دستور کار این شورا قرار گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۱ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 13
کد خبر: ۱۸۹۱۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن رضایی پس از استعفا از معاونت اقتصادی دولت، کار خود را به عنوان رئیس دبیرخانه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا ادامه می‌دهد.

 

اجماع سران قوا در موضوعات محوله که پس از مباحث کارشناسی در دبیرخانه شورا و بدنه سه قوه صورت می پذیرد، به منزله مصوبه لازم الاجرا برای تمام دستگاه‌ها است بهمین‌دلیل با کوتاه شدن فرآیند تصمیم گیری در عین جامعیت کارشناسی، تصمیمات راهبردی در بازه محدودی به مرحله اجرا می‌رسند.

 

تشکیل یک دبیرخانه با هدف نظام مند شدن مصوبات از مرحله طرح تا ابلاغ و اجرا و پیگیری در دستور کار شورا قرار گرفته است.

 

شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا، بعد از شدت یافتن تحریم‌های اقتصادی علیه مردم ایران و ضرورت همکاری سه قوه برای پیشرفت اقتصادی کشور و حل مشکلات مردم با تدبیر رهبر انقلاب شکل گرفت و نخستین جلسه این شورا در تاریخ 1397/07/19 در حضور رهبر انقلاب برگزار شد.

 

اعضای این شورا عبارت‌‌اند از رئیس جمهور، رئیس مجلس، رئیس قوه قضائیه، معاون اول رئیس جمهور، معاون اول قوه قضائیه، رئیس دفتر رئیس جمهور، رئیس سازمان برنامه و بودجه، معاون امور اقتصادی رئیس جمهور، وزیر اقتصاد، وزیر امور خارجه، وزیر صمت، معاون سیاسی وزیر خارجه، وزیر نفت، رئیس کل بانک مرکزی، دادستان کل کشور، رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس و روسای کمیسیون‌های اقتصادی و برنامه و بودجه هستند که ریاست آن بر عهده رئیس جمهور است.

 

رهبر معظم انقلاب در دیدار ماه رمضان با مسئولان نظام، از عملکرد گذشته شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا انتقاد کردند لذا تغییراتی در ماموریت‌ها و اختیارات این شورا ایجاد شده تا در مسیر تامین اهداف اصلی خود یعنی اصلاحات عمیق اقتصادی و مقابله با جنگ اقتصادی دشمن گام بردارد./ تسنیم

ارسال نظر